Select Page

pršuti.hr

Originalni dalmatisnki pršuti i drugi autohtoni proizvodi

užitak s razlogom

Za moje društvo hoću samo najbolje!

Ne postoji tako bitan dio svake prilike koji nije začinjen okusom pršuta. Ako je još i vrhunski, kao što je naš, ne postoji razgovor koji se ne prekida da bi se izrazilo zadovoljstvo okusa pravog pršuta.

ODGOVORNOST

Šampionska sorta za šampionske nepce

Strogu kontrolu kvalitete i certifikate vrhunskih proizvoda temeljimo dugogodišnjem iskustvu i apsolutno svakom segmentu naše proizvodnje, a i vaši nepci to prepoznaju. 

Zašto?

Zato što se za pravljenje pršuta mogu koristiti samo određene pasmine teških svinja, poput tradicionalnih pasmina Large White, Landrace ili Dunroc. Svinje stare najmanje devet mjeseci trebale bi težiti oko 160 kg i hraniti se prema određenom režimu.

Kako?

Prije no što započne soljenje, na nozi se učvrsti metalna brtva s datumom početka proizvodnje. Zatim se čuvaju u hladnjaku otprilike tjedan dana. Sol se uklanja, a zatim se dodaje još jedan tanki sloj soli, što dovodi do drugog odmora od 15 do 18 dana. Šunke se zatim vješaju otprilike 80 dana, u sobi koja osigurava odgovarajuću ventilaciju i temperaturu.

PONUDA I PO

Ponuda za tebe!

Suha rebarca

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt

Narezani pršut

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt

Cijeli pršut

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt

Sa dobrim pršutom je i raspoloženje bolje. Dokazano!

A ako i ne probaš sada, a ovdje si, na dobrom si putu da probaš sutra.

Za svaku priliku i ne priliku, uvijek smo ti najbolja opcija.

Kad god hoćeš, posjeti nas

 

Radno vrijeme:

Radnim danom: 8 — 20 sati
Subota: 8 — 13 sati
Nedjelja: Ne radimo

Visit Us

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 39513

Visit Us

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 39513